فروش محصولات شركتهاي دانش بنيان به ۳۵۰ هزار ميليارد تومان رسيده است

فروش محصولات شركتهاي دانش بنيان به ۳۵۰ هزار ميليارد تومان رسيده است
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: فروش محصولات شركتهاي دانش بنيان كشور به ۳۵۰ هزار ميليارد تومان رسيده كه اين موضوع بيانگر سرعت بالاي تجاري سازي ايده محققان و دانشمندان ايراني است.
دکتر سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در نشست ستاد اقتصاد مقاومتي استان قزوين گفت: مبارزه بين اقتصاد نفتي و دانش بنيان در جريان است و كار سادهاي هم نيست و در اين زمينه براي پيشبرد كار پايه حركت ما حمايت از بخش خصوصي است.
وي اظهار داشت: توسعه شركتهاي دانش بنيان موجود در كشور قابل ملاحظه بوده و ايجاد اين نوع شركتها نيز با يك رشد چشم گير در حال پيگيري است.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري تاكيد كرد: دولت تلاش دارد تا همه ابزارهاي مورد نياز را براي رشد و توسعه شركتهاي دانش بنيان و پاركهاي علم و فناوري فراهم و به كارگيري كند.
ستاري در بخش ديگري از سخنان خود به طرح احداث پرديس علم و فناوري قزوين كه در حال طراحي است اشاره و يادآور شد: دولت بدون شك از ايجاد و بهره برداري چنين طرحهايي در سطح كشور و به خصوص استان صنعتي مانند قزوين استقبال كرده و حمايتهاي لازم را نيز از آن به عمل خواهد آورد.
وي، از تامين اعتبار مورد نياز براي فاز نخست اجراي پروژه بزرگ علمي، تحقيقاتي چشمه نور ايران در سال جاري خبر داد و اظهار داشت: اين ابر پروژه كه از بزرگترين طرحهاي علمي و تحقيقاتي منطقه نيز به شمار ميرود در قزوين اجرايي خواهد شد.
اين مسئول افزود: بايد شرايطي در اكوسيستم فراهم شود تا بخش خصوصي تمايل به پژوهش پيدا كند.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور اضافه كرد: تجاري سازي با سرمايه گذاري بخش خصوصي اتفاق ميافتد.
ستاري گفت: پارك علم و فناوري زير ساخت را براي پژوهش فراهم ميكند.
وي افزود: دانشگاه بايد زير ساخت اكوسيستم نوآوري داشته باشد تا محصول مورد نياز مردم را تهيه كند.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: تا كنون در كشور ۷ هزار شركت دانش بنيان ايجاد شده است.
وي اضافه كرد: پروژه رصدخانه ۱۰۰ هزار قطعه است و به غير از ۲ قطعه مابقي در داخل ساخته شده است.